Vaihto ja palautus

1. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Verkkokauppatuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu.gc@gmail.com  tai puhelimitse numeroon: 040 5558106 (ma – pe 9.00 – 20.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:
MJ PC-Store Oy
Shemeikankuja 4b
00420, Helsinki 

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

– Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)

– Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

– Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen). Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Asiakkaan toiveiden mukaisesti kasatuissa (Custom) tuotteissa ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen.

2. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu.gc@gmail.com tai soittamaan numeroon 040 555 8106.

3. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa soittamalla (040 5558106) tai sähköpostitse asiakaspalvelu.gc@gmail.com. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. The Gaming Corner pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. Emme vastaanota jälleenmyyjien tilauksia.

4. Yhteystiedot

Gaming Corner / MJ PC-Store Oy
Shemeikankuja 4
00420 Helsinki

Puh. 040 555 8106

044 254 5939

Sähköposti: asiakaspalvelu.gc@gmail.com