Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn.

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Toimitusehdot lyhyesti :

Verkkokaupasta myydyillä tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Kun kuluttaja haluaa palauttaa tai vaihtaa tuotteen/tuotteita, hänen tulee ilmoittaa siitä The Gaming Cornerin verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu.gc@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 555 8106 (ma-pe 9-20). 

Tuotteita, joita löytyy varastosta on toimitusaika 2 – 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. 

Gaming Corner pidättää oikeuden muutoksiin varastoon tilattavien ja suoraan kuluttajan toiveiden mukaisesti kustomoitujen tuotteiden (Tilaustuote) toimitusajan osalta, mikäli toimitus viivästyy tai estyy Gaming Cornerista riippumattomista syistä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi valmistajan puutteellinen informointi saatavilla olevista mallivariaatioista, tiettyjen tuotteiden valmistuskomponenttien loppuminen väliaikaisesti tai kokonaan ja muut syyt, kuten valmistajan/maahantuojan/tavarantoimittajien toimitusviivästykset.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Gaming Corner -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu.gc@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 555 8106 (ma-pe 9-20 ). 

Gaming Corner ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Gaming Corner -verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Gaming Corner -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. 

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Ei Jälleenmyyjille.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote -esittelyjen yhteydessä. Tuotteidemme hintoihin sisältyy arvonlisävero. Hinnat eivät sisällä kuljetusta ellei se ole erikseen mainittu. Hinnat koskevat vain Gaming Corner -verkkokaupan ostoskorilla tehtäviä tilauksia.

2. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2 – 5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

3. Toimitustavat

Nouto valitsemastasi postista, hinta 19,90 €. Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Nouto suoraan toimipisteestämme (Shemeikankuja 4, 00420 Helsinki), hinta 0 €.

Toimitus kotiovelle pääkaupunkiseudulla hinta 0 €.